2014-2015 Mezunlarımız

Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 2014-2015 Akademik Yılı, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programından mezun olan öğrenciler için, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 19:00’da Ballıca Kampüsü’nde tören düzenlendi.

Programa; Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı , Eldivan Kaymakamı , Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezgin Özden, Kızılırmak Meslek Yüksekokulu Müdürü , Akademik ve İdari Personel ile çok sayıda öğrenci velisi ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Yüksekokul Müdürümüz açılış konuşması yaptı.

Öğrenci yemini, slayt gösterileri, ilk üç döneme göre dereceye giren öğrencilerin ilan edilmesinin ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Mezuniyet töreni keplerin havaya atılması ile sona erdi.