Yeşilay Çankırı Şube Başkanımız İsmail Özcan moderatörlüğünde Eldivan SHMYO öğrencilerine SKS Sağlık Şube Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Polikliniği uzmanlarından hibrit Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi verildi.

Uzm. Psikolog Elif AYTEN KAYAR tarafından “Alkol Bağımlılığı” yüzyüze; Psikolog Ali Muti ÇEKİRGE tarafından “Teknoloji Bağımlılığı ve Kumar Bağımlılığı eğitimleri çevrimiçi verildi.
Öğrencilerle aynı sırada oturarak fiziksel ve psikolojik mesafeyi azaltmayı, böylece empatiyi güçlendirmeyi hedefleyen Uzm. Psk. Elif Ayten Kayar , Bu ortamda alkol bağımlılığını gelişimsel, duygusal ve sosyal boyutlarıyla ele alarak öğrencilerin konuya daha içten bir perspektifte yaklaşmasını sağlarken, Psk. Ali Muti Çekirge ise eğitime video konferans ile fiziksel mekana bağlı kalmadan katılım sağladı.

Yayınlanma Tarihi: 8.12.2025
Güncelleme Tarihi: 8.12.2025
Web Sorumluları